Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Folie de protectie a caroseriei – Colantari auto, colantare taxi, inscriptionari auto , inscriptionare masina, colant, folie auto

Folie de protectie a caroseriei

Folia se monteaza dintr-o singura bucata si nu necesita imbinari. Se monteaza la cald si dureaza aproximativ 4-5h pentru acoperirea in totalitate a autoturismului.

Pietricelele sarite de sub rotile masinilor din fata, insectele care se lovesc de partea frontala a masinii, micile resturi metalice sau din alte materiale de pe drum, sarea si nisipul folosite la topirea zapezii – toate pot avea ca rezultat deteriorarea vopselei ca urmare a socurilor mecanice sau coroziunii.

Ciupiturile, zgarieturile si petele astfel aparute degradeaza aspectul masinii si nu pot fi rezolvate decat prin revopsire sau retusare locala a finisajului.

Oraguard Stone Guard Film este o folie incolora, rezistenta la temperaturi ridicate, termoforma, care se aplica pe toate componentele exterioare ale autoturismului: capota, plafon, usa, spoiler, oglinzi, faruri, proiectoare, etc.

Aceasta folie a fost utilizata inca din anii ’60 pe elicoptere, astazi fiind utilizata de NASCAR pentru protejarea masinilor de curse. Aceasta „bariera” incolora impotriva pietrisului, nisipului, griblurii si a urmelor de insecte este rezistenta si la actiunea razelor UV, pastrandu-si proprietatile pentru o perioada indelungata de timp. Aplicarea acestei folii imediat dupa achizitionarea unui autoturism pastreaza vopseaua si aspectul general al masinii dumneavoastra intacte.

Oraguard Stone Guard Film este usor de intretinut. Puteti spala autoturismul dupa 48h de la aplicare. Folositi produse de curatare si intretinere care nu contin coloranti. Evitati polish-uri, lavete si bureti abrazivi.

Suna-ne oricand, intreaba-ne orice, suntem deschisi oricarei provocari!