Despre Noi

Bun venit pe ro-colantari.ro !

Inca de la infiintare ne-am propus sa oferim servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Gad Design este o agentie independenta care ofera servicii indoor si outdoor in publicitate.

Desi suntem o agentie tanara, am reusit sa ne impunem pe piata intr-un timp scurt datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert are sa va aduca satisfactii.

Produsele si serviciile de calitate pe care le-am oferit clientiilor nostri, au facut in scurt timp diferenta dintre noi si ceilalti. Aria de acoperire a crescut treptat, aproape intreaga tara beneficiind de serviciile noastre.

Creativitatea, Seriozitatea, Exigenta, Flexibilitatea, Promptitudinea, ne-au ajutat sa ne impunem pe piata, sa castigam increderea clienţilor si sa devenim una din cele mai importante agentii de publicitate.

Pasiunea pentru calitate şi tehnologia digitală de ultimă generaţie au transformat Gad Design într-un nume de referinţă în domeniul producţiei publicitare.

Calitatea serviciilor pe care Gad Design le oferă sunt atestate de companii precum: Alpha Bank, Antares Consulting, Riolio, Gambino’s Pizza, Pizza Hot, Artic Residence, Joy Solutions, MacroMall, Smart Time, Flash Security, Ecu Boost, Max Alarme, Nemo Express, DHL International Romania, Greentek Lightning, Midocar Vitan, Erebus, Opel, Cosepa Security.

Serviciile oferite de noi reprezintă o cale prin care dumneavoastră puteţi promova in mod sigur afacerea pe care o intreprindeţi oferindu-vă posibilitatea de a vă face cunoscuţi şi de a atrage noi clienţi.

Imaginea dumneavoastră devine imaginea noastră, pentru că noi ştim să creăm o imagine.

Suna-ne oricand, intreaba-ne orice, suntem deschisi oricarei provocari!