Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rocolant/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Reconditionari faruri – Colantari auto, colantare taxi, inscriptionari auto , inscriptionare masina, colant, folie auto

Reconditionari faruri

Procedeul de reconditionare faruri este un proces complex care presupune mai multe etape si o succesiune de pasi bine stabiliti.

Dupa o anumita perioada (in functie de kilometrii parcursi si de expunerea la soare), farurile capata un aspect sablat, albicios sau galben, care face ca lumina farurilor sa scada in intensitate. Pentru a le reda luciul initial se recomanda ca furile sa se reconditioneze.

PROCEDEE SI ETAPE DE LUCRU

Prima etapa este aceea de SLEFUIRE A FARURILOR , care consta in slefuirea suprafetei farului pentru inlaturarea stratului uzat. Acest procedeu se realizeaza cu discuri abrazive cu granulatii cuprinse intre 800 – 3000. Interventia cu o granulatie mare face ca suprafata deteriorata a farului sa fie indepartata , iar odata cu scaderea granulatiei se pregateste terenul pentru a doua etapa.

A doua etapa este aceea de POLISARE A FARURILOR , prin care acestea se supun la un proces complex de polisare . Se parcurg trei pasi de lucru , pornind de la o pasta cu rol abraziv mare , apoi una cu rol mediu , ca in final sa se foloseasca o pasta de polis ultra fina cu rol de protectie UV . Toate pastele de polisare faruri sunt speciale pentru suprafete de plastic si poarta marca 3M – lider mondial in domeniu.

A treia etapa este APLICAREA FOLIEI PROTECTOARE , care este o folie de PVC transparenta , cu claritate excelenta si groasa de 150 microni, al carei rol este acela de a proteja suprafata farului proaspat reconditionat. Fara aplicarea acestei folii , farurile se vor deteriora la loc in cateva luni , deoarece lipseste stratul de protectie impotriva razelor UV ,a intemperiilor , a solutilor active de curatat etc.

Timpul de lucru in cazul unei reconditionari de faruri este de minim 2 ore, in functie de gradul de uzura al acestora si de suprafata.

Echipa noastra va asteapta cu o locatie pe masura asteptarilor si pretentiilor dvs. Calitatea produselor si echipamentelor folosite de noi sunt un motiv in plus sa ne alegeti atunci cand doriti o reconditionare profesionala de faruri

Suna-ne oricand, intreaba-ne orice, suntem deschisi oricarei provocari!