Procedeul de reconditionare faruri este un proces complex care presupune mai multe etape si o succesiune de pasi bine stabiliti.
Dupa o anumita perioada (in functie de kilometrii parcursi si de expunerea la soare), farurile capata un aspect sablat, albicios sau galben, care face ca lumina farurilor sa scada in intensitate. Pentru a le reda luciul initial se recomanda ca furile sa se reconditioneze.
PROCEDEE SI ETAPE DE LUCRU
Prima etapa este aceea de SLEFUIRE A FARURILOR , care consta in slefuirea suprafetei farului pentru inlaturarea stratului uzat. Acest procedeu se realizeaza cu discuri abrazive cu granulatii cuprinse intre 800 – 3000. Interventia cu o granulatie mare face ca suprafata deteriorata a farului sa fie indepartata , iar odata cu scaderea granulatiei se pregateste terenul pentru a doua etapa.
A doua etapa este aceea de POLISARE A FARURILOR , prin care acestea se supun la un proces complex de polisare . Se parcurg trei pasi de lucru , pornind de la o pasta cu rol abraziv mare , apoi una cu rol mediu , ca in final sa se foloseasca o pasta de polis ultra fina cu rol de protectie UV . Toate pastele de polisare faruri sunt speciale pentru suprafete de plastic si poarta marca 3M – lider mondial in domeniu.
A treia etapa este APLICAREA FOLIEI PROTECTOARE , care este o folie de PVC transparenta , cu claritate excelenta si groasa de 150 microni, al carei rol este acela de a proteja suprafata farului proaspat reconditionat. Fara aplicarea acestei folii , farurile se vor deteriora la loc in cateva luni , deoarece lipseste stratul de protectie impotriva razelor UV ,a intemperiilor , a solutilor active de curatat etc.
Timpul de lucru in cazul unei reconditionari de faruri este de minim 2 ore, in functie de gradul de uzura al acestora si de suprafata.
Echipa noastra va asteapta cu o locatie pe masura asteptarilor si pretentiilor dvs. Calitatea produselor si echipamentelor folosite de noi sunt un motiv in plus sa ne alegeti atunci cand doriti o reconditionare profesionala de faruri