Servicii

Serviciile oferite de noi reprezintă o cale prin care dumneavoastră puteţi promova in mod sigur afacerea pe care o intreprindeţi oferindu-vă posibilitatea de a vă face cunoscuţi şi de a atrage noi client.
Serviciile promotionale si necesitatea de promovare-publicitate, au devenit in ultimii ani servicii de importanta majora pentru multe companii din Romania.

Este cert ca, datorita concurentei serioase prezenta in toate domeniile de activitate, nu te poti evidentia fara o publicitate profesionala si/sau apelarea la produse promotionale de calitate.
Dacă aveţi nevoie de o reclamă eficientă, noi vă stăm la dispoziţie atât pentru concepţia cât şi pentru producţia materialelor publicitare.

Prin serviciile de productie publicitara oferite de noi aveti acces la cele mai moderne mijloace de personalizare şi promovare a materialelor dumneavoastră promoţionale!
Piata de servicii de productie publicitara din tara inregistreaza anual cresteri insemnate ceea ce inseamna ca oamenii au inceput sa inteleaga importanta unei reclame plasate pe canalul corespunzator, la momentul potrivit si sub forma cea mai adecvata.

Daca vrei sa iti faci afacerea cunoscuta,daca vrei sa fii recunoscut de clienti, daca vrei sa iti promovezi produsele si serviciile corespunzator, nu ezita sa apelezi la noi si iti garantam ca vom alege cea mai buna solutie in vederea maximizarii performantelor afacerii tale. Cunoastem foarte bine ce inseamna calitate, timp redus de executie si un pret competitiv.

Calitatea serviciilor si produselor noastre publicitare este garantata si de utilizarea unor echipamente performante cum este Mimaki JV5, o imprimantă de inaltă rezoluţie (1440×1440 dpi),cu o lăţime de printare de 1.63 m, si cu o viteză de printare de până la 40 m/oră la o calitate impecabilă datorită capetelor de printare de ultimă generaţie.